018/270: #Osterley – The Spire

The original draft version of Osterley station featured yet another box like ticket hall. This was later revised by Holden and Hutton who instead opted for this low level ticket hall, tower and spire combination. It was felt this design would be more suitable and in keeping with the open nature of the area it was situated in during construction.

These days the true majesty of Osterely is lost behind tall trees, ugly fences, railings and the traffic of the A4 Great West Road.

Image copyright A Carter – CallingAllStations.co.uk

Comment

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s